Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Complexion Clarifying Serum

Nyhet fra ZO Skin Health!

Lanseringsnyhet fra ZO skin Health! Nå er endelig ZO Complexion Clarifying Serum tilgjengelig hos Haukeland MediSpa i Bergen.

Zo Complexion Clarifying Serum er et lett vannbasert serum som passer de fleste hudtyper og er spesielt egnet for kombinasjonshud, fet hud og hud som er utsatt for urenheter, rosacea eller ujevn pigmentering. Serumet fjerner effektivt overflatetalg og døde hudceller. I tillegg reduserer den blankhet, minimerer porer, hydrerer og reduserer rødhet. Serumet bidrar til å balansere og rense huden ved å fjerne opphopning av hudceller og redusere overflødig talg. Dette samtidig som den tilfører hydrering og forbedrer hudens klarhet.

ZO Complexion Clarifying Serum er utviklet med et nytt talg kontrollerende Complex bestående av 3 planteekstrakter som gir en klar og balansert hudtone – uten å tørke ut huden.

Zo Complexion Clarifying Serum kommer i en lekker flaske med pipette som har automatisk dosering. Serumet er parfyme- og alkoholfritt.

En klinisk tredjeparts studie viser at serumet bidrar til 21% reduksjon i blankhet, 12% reduksjon i antall porer og størrelse, samt 24% reduksjon i rødhet i løpet av bare 6 uker.

Bruk: Påføres på renset, tørr hud – morgen og kveld.

Tips: ZO Exfoliating Cleanser er spesielt tilpasset talgrik hud da den har dobbel eksfolieringseffekt. Dette gjør rensen super i kombinasjon med NYHETEN ZO Complexion Clarifying Serum!

Du får kjøpt denne favoritten i vår klinikk og nettbutikk.

NØKKELINGREDIENSER:

  • Salisylsyre i vannløselig formulering: Renser huden grundig og forbedrer utseendet på porene med skånsom og ikke-uttørkende virkning.
  • ZO Sebum-Targeting Complex: Rosa Canina (hunderose) ekstrakt, eugenia unifolora (brasiliansk kirsebær) blad ekstrakt, og syringa vulgaris (linjekonvall) ekstrakt reduserer overflødig talg og bidrar til balanse i hudens mikrobiom og til en klar hudtone uten blankhet.
  • ZO-RRS2: Eksklusivt kompleks av leontopodium alpinum (edelweiss) marrubium vulgare (hvit horehound) og meristem cellekulturer gir kraftig antioksidantbeskyttelse og reduserer betennelse for å forebygge femtidig skade.
  • ZPOLY: Et eksklusivt plantebasert polysakkaridkompleks bestående av laminaria digitata (brun tang) ekstrakt, opuntia ficus-indica (piggpære) stamncelleekstrakt, schizophyllan (sopp) og galactoarabinan (lerketre) reduserer synlig inflammatorisk aldring samtidig som huden hydrering øker.
  • Glyserin og trehalose: Påviste fuktighetsbevarende stoffer som tilhører lett, vann/gel basert fuktighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte inlegg