Sculptra

Velg Sculptra® for jevn og fast hud

Sculptra aktiverer hudens egen kraft ved å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon. Med Sculptra kan du fornye hudens indre struktur og dermed fasthet og spenst for å korrigere dype linjer og rynker.

Hvorfor Sculptra?

Sculptra aktiverer hudens egen evne til å produsere kollagen, gjenoppretter hudens struktur og fornyer naturlig fasthet og spenst. Kollagen er et fibrøst protein i hudens dypere lag, og er en viktig byggestein i huden for et friskt og ungdommelig utseende. Kroppens kollagenproduksjon avtar når vi eldes. Kollagentapet gjør at huden henger og blir slapp, samt at det oppstår rynker og linjer i ansiktet.

Sculptra er originalen innen kollagenstimulatorer som forynger huden din gradvis og stimulerer kollagenproduksjonen på lengre sikt. Sculptra gir deg kontroll over alderen din, så du kan se like bra ut som du føler deg.

Behandlingsområder

Sculptra tilfører fasthet og spenst til områder i ansiktet som henger og er slappe. Det gjelder for eksempel nasolabiale rynker, marionettelinjer og hakelinje. Behandlingen bidrar til å gradvis erstatte tapt kollagen. Sculptra gjenoppliver huden og gir deg ditt ungdommelige utseende tilbake.

80% av brukerne var fortsatt fornøyde med Sculptra-behandlingen 25 måneder etter den første injeksjonen, i følge en klinisk undersøkelse.

Din Sculptra-behandling

Sculptra injiseres i de dypere hudlagene for å stimulere hudens egen kollagenproduksjon. Du vil gradvis oppleve synlige forbedringer av hudens fasthet og fylde, og resultatet kan vare i over 2 år. Vanligvis trenger man to til tre behandlinger i løpet av noen måneder. Rett etter behandlingen kan du oppleve en hevelse som midlertidig reduserer rynker og linjer. Deretter starter en prosess hvor kollagenet gradvis blir erstattet. Sculptra virker langsomt, men sikkert, og fremhever ansiktsområdene gradvis for å gi deg et ungdommelig og naturlig resultat som holder lenge.

Slik fungerer det

Den aktive ingrediensen i Sculptra er poly-L-melkesyre, PLLA. PLLA er et biologisk nedbrytbart stoff som har blitt brukt i flere tiår, blant annet i oppløsbare suturer ved sårheling. Når PLLA injiseres i hudens dypere lag, bidrar den til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon. Slik forbedres hudens indre struktur, og du får tilbake hudvolum som har gått tapt med aldringen.

Lurer du på noe eller ønsker du en gratis konsultasjonstime?