Restylane

Hva er Restylane?

Restylane produseres av  bioteknologiselskapet Galderma og er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen.

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Golden Standard” innenfor denne behandlingskategorien. At det er trygt å bruke, understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Restylane har vært på markedet i mer enn 15 år, og er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over.
Det er også den eneste HA filleren med FDA godkjennelse på 18 måneders effekt ved kun én etterbehandling.
Alle Restylane-produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.

Lyst til å prøve behandling med restylane?

Haukeland MediSpa utfører restylane-behandling i Bergen, og har lang erfaring og mye ekspertise.

Tillit og trygghet er alfa og omega.
I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane. Behandler skal, ved konsultasjon og behandling, alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane – ikke en billig kopi.
Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support fra Q-Med (leverandøren), og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.

Les mer på: www.restylanenorge.no
Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker.
Ikke la deg lure av useriøse aktører!
SPØR ALLTID ETTER GYLDIG ID-KORT!

Lurer du på noe?

Avtal en gratis, uforpliktende konsultasjonstime med oss i dag – fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt.

Lurer du på noe eller ønsker du en gratis konsultasjonstime?

Hvorfor bruker man Restylane?

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.
Restylane, som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut. Kliniske studier viser også at behandlingen hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt for deg. Autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

 • Glatte ut linjer
  Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Behandlingen glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig – slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.
 • Skape fyldigere lepper
  Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane tilbyr to helt nyutviklede og spesialdesignede produkter for lepper. Restylane Lip Volume er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mens Restylane Lip Refresh gir fuktighet, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte.
  Begge produktene gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd).
 • Ansiktskonturering og volum
  Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Behandling kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur

Restylane Vital er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling, som gir huden glød ved å glatte den ut, skånsomt og naturlig, fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker den fuktbalansen, og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at behandlingen forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Restylane tilbyr også en egen profesjonell hudpleieserie, som kun er tilgjengelig hos autoriserte behandlere.

Les mer om de ulike produktene, og hva de kan gjøre for deg p

Må jeg ta bedøvelse?

Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. En bedøvelseskrem eller en såkalt nerveblokade (som hos tannlegen), kan også være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Hvor lenge er effekten av Restylane synlig?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten  vare i inntil 18 måneder. Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.

Virker behandlingen interessant for deg, ikke nøl med å ta kontakt. Lurer du på priser, finner du det her!

 

Restylane Vital 

Hva skjer med huden når jeg blir eldre?

Når vi blir eldre, brytes kollagen og elastinfibrer ned og kvaliteten på hudens egen hyaluronsyre svekkes. Dette fører til at huden blir mer ujevn og tørr. Den mister sin spenst og elastisitet.

Flere faktorer påvirker hvordan huden forandres, for eksempel livsstil og den biologiske klokken. Hvor mye sol du utsetter huden din for, har også stor betydning.

Hva kan jeg gjøre med det?

Det er hjelp å få for å forbedre og bevare spensten og elastisiteten i huden, slik at du får et friskt og naturlig utseende. Restylane Vital er en skjønnhetsbehandling som glatter ut huden på en rask, enkel og naturlig måte. En krem pleier huden på utsiden, mens Restylane Vital pleier huden din fra innsiden. Injeksjoner med små mengder Restylane Vital forbedrer og bevarer elastisiteten, og gir også huden en friskere tone.

Hva kan Restylane Vital gjøre for meg?

Restylane Vital er det nyeste produktet innen hudforyngelse. Det forbedrer hudens fuktbalanse og spenst, slik at den føles og ser glattere ut. Produktet er ideelt for områder som kan være vanskelige å forbedre, for eksempel hendene, halsen, utringningen og ansiktet.

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling med Restylane Vital utføres i tre trinn med noen ukers mellomrom. Resultatet er synlig i flere måneder, og du kan opprettholde effekten ved å ta ny behandling én til to ganger i året. En behandling tar ca. 30 minutter, og krever ingen forberedelser. Du kan bli litt rød og øm i de behandlede områdene, og du kan også få lette blåmerker.

Rent og enkelt, trygt og naturlig

Restylane Vital en gjennomsiktig gel som består av hyaluronsyre, et naturlig stoff som finnes i alt vev. Resultatet er synlig lenge, men er ikke permanent, og gir deg dermed stor valgfrihet. Det er vitenskapelig bevist at denne behandlingen reduserer aldringstegn. Restylane er brukt på en trygg og sikker måte i mer enn 17 millioner behandlinger verden over.

Forbedrer andre skjønnhetsbehandlinger

Kompletterer du Restylane Vital med andre restylanebehandlinger, kan du forbedre utseendet ditt ytterligere.

 


Spør oss

FAQ om Restylane:

Må jeg ta bedøvelse?

Ikke nødvendigvis, men alle opplever smerte forskjellig. Dersom du er redd for å oppleve smerte, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende.