Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Restylane Bergen

Restylane

Restylane illustrasjon

Fremhev din naturlige skjønnhet med Restylane®

Alle personer er unike, ikke bare når det gjelder utseende, men også våre personlige skjønnhetsmål. Vi vil ha resultater som fremhever utseendet vårt, samtidig som vi bevarer den naturlige skjønnheten vår. Restylane tilbyr verdens bredeste sortiment av fillere som gir omgående, naturlige resultater som du blir fornøyd med lenge og gjør det mulig å fremheve og bevare utseendet – på din måte.

Restylane er originalen innenfor fillere med hyaluronsyre, og har over 40 millioner behandlinger bak seg. Fillere som gir form og kontur ved å løfte, jevne ut linjer og tilføre volum.

Prøv Restylane Defyne og Restylane Lyft for kontur, form og struktur

Dette er fillere som gir god støtte og definisjon til områder som hake og kjevelinje. De fremhever utseende ditt samtidig som du fortsatt er deg selv.

Prøv Restylane og Refyne for å fylle ut linjer og rynker

Dette er fillere som gir langvarig reduksjon av linjer og rynker i nasolabiale folder og smilelinjer ved munngnipene. Gir er naturlig resultat.

Prøv Restylane Volyme og Kysse for volum, form og balanse

Dette er fillere med mykere geleer som likevell er fast nok til å behandle hudens fuktighet og volum. Dette skaper en naturlig form i områder som kinn og hake. Kysse fremhever leppenes form og samtidig fylde.

Skinboosters™ for en hud tilført fuktighet med vakker glød

Med tiden kan huden miste den naturlige gløden. Nå er det mulig å gi huden en fuktighetsboost innenfra. Skinboosters leverer et tynt lag av mikrodråper av hyaluronsyre under hudens overflate, hvor den trekker til seg vann og gir langvarig, dyptvirkende tilføring av fuktighet. Du får et friskt og strålende utseende som varer lenge.

Hvorfor Skinbooster?

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i huden og gjør den myk og tilfører fuktighet. Med alderen, eller ved eksponering for stressende omgivelser, kan mengden hyaluronsyre i huden reduseres, slik at huden delvis mister fukt og elastitet. Skinboosters gjenoppretter hudens naturlige balanse. Den øker hudens elastisitet og motvirker tørr og ru hud. Huden blir jevn og gjenfuktet for et friskt og sunt utseende.

Restylane bergen

Hvor lenge varer resultatet av Restylane?

En behandling varer normalt i 6–12 måneder. Resultatet av behandlingen er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten.

Hvem bør ikke behandles med fillere?

Personer med en kjent allergi mot hyaluronsyre baserte produkter bør ikke behandles, heller ikke personer med blødningssykdommer eller aktive hudsykdommer som inflammasjon, infeksjon eller svulster i eller i nærheten av behandlingsområdet, gravide og ammende. Diskuter kontraindikasjoner, advarsler og forholdsregler med behandleren før behandling med fillere.

Autorisert Restylane klinikk

Galderma, som er produsenten til Restylane, har innført autorisasjon på alle behandlere som jobber med produktet. Haukeland MediSpa er en slik autorisert klinikk i Bergen. Det betyr at våre behandlere har vært gjennom omfattende kursing for å kunne injisere og behandle.

Haukeland MediSpa har 18 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.

Restylane-fillere, basert på hyaluronsyre, er designet for å forbedre og bevare ditt naturlige utseende. Restylane tilbyr et bredt spekter av produkter som Restylane Defyne, Restylane Lyft, Restylane Refyne, Restylane Volyme, og Restylane Kysse, hver med sine unike egenskaper. De tilbyr løsninger for å gi form og kontur, redusere linjer og rynker, samt tilføre volum og fuktighet til huden. Resultatet er et naturlig og forfrisket utseende som holder i 6–12 måneder.
Restylane Skinboosters er en innovativ behandling som forbedrer hudens kvalitet ved å tilføre dyp, langvarig fuktighet. Behandlingen innebærer injeksjon av mikrodråper med hyaluronsyre rett under hudens overflate. Dette bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse og elastisitet, redusere tørrhet, og gi en frisk glød. Restylane Skinboosters er ideelle for de som ønsker å motvirke tegn på aldring eller miljøskader på huden.
Restylane-fillere er ikke egnet for personer med allergi mot hyaluronsyre, de med blødningssykdommer, aktive hudsykdommer (som inflammasjon eller infeksjoner), gravide og ammende. Det er viktig å diskutere eventuelle helsemessige bekymringer, kontraindikasjoner og forholdsregler med din behandler før du påbegynner en Restylane-behandling for å sikre en trygg og effektiv behandling. Haukeland MediSpa, en autorisert Restylane klinikk i Bergen, tilbyr gratis, uforpliktende konsultasjonstimer for å diskutere dine individuelle behov og mål med behandlingen.

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn