Restylane

Fremhev din naturlige skjønnhet med Restylane®


Alle personer er unike, ikke bare når det gjelder utseende, men også våre personlige skjønnhetsmål. Vi vil ha resultater som fremhever utseendet vårt, samtidig som vi bevarer den naturlige skjønnheten vår. Restylane tilbyr verdens bredeste sortiment av fillere som gir omgående, naturlige resultater som du blir fornøyd med lenge. Restylane gjør det mulig å fremheve og bevare utseendet – på din måte.

Restylane er originalen innenfor fillere med hyaluronsyre, og har over 40 millioner behandlinger bak seg. Restylane-fillere gir form og kontur ved å løfte, jevne ut linjer og tilføre volum.

Prøv Restylane Defyne og Restylane Lyft for kontur, form og struktur

Dette er fillere som gir god støtte og definisjon til områder som hake og kjevelinje. De fremhever utseende ditt samtidig som du fortsatt er deg selv.

Prøv Restylane og Restylane Refyne for å fylle ut linjer og rynker

Dette er fillere som gir langvarig reduksjon av linjer og rynker i nasolabiale folder og marionette linjer. Gir er naturlig resultat.

Prøv Restylane Volyme og Restylane Kysse for volum, form og balanse

Dette er fillere med mykere geleer som likevell er fast nok til å behandle hudens fuktighet og volum. Dette skaper en naturlig form i områder som kinn og hake. Kysse fremhever leppenes form og samtidig fylde.

Restylane® Skinboosters™ for en hud tilført fuktighet med vakker glød

Med tiden kan huden miste den naturlige gløden. Nå er det mulig å gi huden en fuktighetsboost innenfra. Restylane Skinboosters leverer et tynt lag av mikrodråper av hyaluronsyre under hudens overflate, hvor den trekker til seg vann og gir langvarig, dyptvirkende tilføring av fuktighet. Du får et friskt og strålende utseende som varer lenge.

Hvorfor Restylane Skinbooster?

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i huden og gjør den myk og tilfører fuktighet. Med alderen, eller ved eksponering for stressende omgivelser, kan mengden hyaluronsyre i huden reduseres, slik at huden delvis mister fukt og elastitet. Restylane Skinboosters gjenoppretter hudens naturlige balanse. Den øker hudens elastisitet og motvirker tørr og ru hud. Huden blir jevn og gjenfuktet for et friskt og sunt utseende.

Hvor lenge varer resultatet av Restylane?

En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder. Resultatet av behandlingen med Restylane® er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. 

Hvem bør ikke behandles med Restylane-fillere?

Personer med en kjent allergi mot hyaluronsyrebaserte produkter bør ikke behandles, heller ikke personer med blødningssykdommer eller aktive hudsykdommer som inflammasjon, infeksjon eller svulster i eller i nærheten av behandlingsområdet, gravide og ammende. Diskuter kontraindikasjoner, advarsler og forholdsregler med behandleren før behandling med Restylane-fillere.

Autorisert Restylane klinikk

Haukeland MediSpa er en autorisert Restylane klinikk i Bergen.
Galderma, som er produsenten til Restylane, har innført autorisasjon på alle behandlere som jobber med produktet. Det betyr at våre behandlere har vært gjennom omfattende kursing for å kunne injisere Restylane.

Haukeland MediSpa har 18 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.

 

Lurer du på noe?

Avtal en gratis, uforpliktende konsultasjonstime med oss i dag – fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt.

Lurer du på noe eller ønsker du en gratis konsultasjonstime?