Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Mesoterapi Bergen

Mesoterapi

circ

Opplev foryngelse og revitalisering med mesoterapi, en effektiv behandling som gir huden næringsstoffene den trenger for å gløde!

Hva er Mesoterapi?

Ved å injisere små stikk i huden med kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og antioksidanter rett under hudoverflaten, stimulerer behandlingen hudens kollagensyntese og gjenoppbygger huden fra innsiden. Resultatet er en hud som er styrket, revitalisert og med forbedret fuktbalanse, som igjen reduserer linjer, rynker, arr og pigment.

Mesoterapi kan gjøres alene som injeksjoner eller med kombinasjon med dermapen.

Hva kan mesoterapi gjøre for deg?

  • Redusere fine linjer og rynker
  • Økt kollagen produksjon
  • Gi mer glød til huden og jevnere hudtone
  • Gjenopprette fuktbalanse
  • Redusere aknearr / arr
  • Stamme opp trøtt hud.

Hvilke områder kan mesoterapi brukes på?

  • Ansikt
  • Hals
  • Décolletage
  • Områder med strekkmerker

Hvordan fungerer mesoterapi og hvor mange behandlinger trenger jeg?

Behandlingen innebærer små, lette stikk i huden ved hjelp av en tynn nål som er fylt med næringsstoffer. Denne unike kombinasjonen av næringsstoffer stimulerer hudens gjenoppbygging, og forbedrer hudens glød, reduserer rynker og gjenoppretter fuktbalansen i huden. Effekten av behandlingen kan ses umiddelbart, men den beste effekten oppnås vanligvis 1-2 uker etter behandlingen. For optimal effekt anbefaler vi vanligvis minimum tre behandlinger, med en ukes mellomrom.

Behandlingstid avhenger av område som skal behandles ca 30-45 min.

Hvem passer behandlingen for?

Generelt sett kan mesoterapi være en passende behandling for de fleste som ønsker å forbedre hudens utseende og helse. Imidlertid kan det være noen unntak, avhengig av individuelle forhold. For eksempel kan gravide kvinner, ammende kvinner eller personer med auto-immune sykdommer ikke være kandidater for mesoterapi.

Før behandling og under behandling:

Under en konsultasjon vil behandlingsplanen bli diskutert, og det vil bli tatt hensyn til dine individuelle behov og ønsker. Du vil bli informert om hva du kan forvente under behandlingen og hvilke resultater som kan oppnås.

I tillegg bør du unngå alkohol, røyking og blodfortynnende medisiner dagene før behandlingen, da dette kan påvirke blodkoagulasjonen og øke risikoen for blåmerker. Det er også viktig å holde huden ren og unngå soling eller solbrenthet i dagene før behandlingen.

Etter behandling:

Mesoterapi er generelt ansett som en trygg og effektiv behandling. Men som med alle injeksjonsbehandlinger, kan det være noen potensielle bivirkninger. De vanligste bivirkningene inkluderer mild svie, rødhet, hevelse og blåmerker rundt injeksjonsstedene. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis innen noen få dager.

Unngå varme dusjer og soling 48 timer etter behandling, ansiktsbehandlinger / ansiktsmassasje bør man minst vente en uke etter behandlingen.

Hvis du er interessert i behandlingen er Haukeland Medispa stedet for deg, da vi har lang ekspertise innen mesoterapi.

Pris/konsultasjon

Vi tilbyr gratis og uforpliktende hud konsultasjon
Pris fra kr. 1500,-

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn