Ultratone Biostimulator

Dette er en behagelig behandlingsform, og på ingen måte smertefull eller ukomfortabel.

Ultratone Biostimulator er et muskelstimulerende apparat med 50 programmer som blant annet kan tilby:

  • Lymfedrenasje
  • Dyp styrketrening
  • Eget slanke- og cellulittprogram
  • Eget program etter fødsel
  • Kombi programmer

Hva er Ultratone?

Ultratone er grunnlegger og innovatør av Biostimulasjon. Med 50 års vitenskapelig forskning og fysiologisk kompetanse, har et team av fysiologer, leger og forskere dannet vitenskapelig kunnskap som resulterer i Ultratone Biostimulasjon – og utviklingen av spesifikke programmer for å oppnå de beste resultatene.
Ultratone systemer er produsert i Storbritannia, på egen fabrikk, i henhold til de strengeste produksjonsstandarder. Systemet er i samsvar med europeiske standarder og er CE – merket og FDA – godkjent.

Hva gjør Ultratone?

Mange funksjoner i kroppen blir styrt av nevrologiske elektroniske impulser. Disse impulsene  slippes naturlig  ut av hjernen vår til bestemte organer.
De ulike behandlingsprogrammene imiterer hver av disse spesifikke impulsene for å oppnå ulike resultater på områder som slanking, figurforming, muskelbygging, muskeltoning, cellulitt reduksjon, ikke-kirurgisk ansiktsløft og rehabilitering .

Om behandlingen

Apparatet vi benytter heter Ultratone DREAMSHAPER™ Futura® Ultra Pro, og er basert på 50 års vitenskapelig forskning og medisinsk kunnskap.
Det finnes mange apparater på markedet som tilbyr slanking, oppstramming og ulike kroppsbehandlinger. Men det unike med Ultratone er det patenterte språksignalet som kalles «Trofisk språk», som simulerer hjernens egne elektriske impulser. Dette sendes til kroppen via bølgesignaler, som trenger inn i hud, bindevev, fett og muskler. Signalet stimulerer også blodsirkulasjonen og lymfesystemet.

Ultratone Dreamshaper innehar 60 språksignaler – noe som kan sammenlignes med hele kroppens alfabet. Padsene vi fester på kroppen, er derfor ikke bare kontaktpunkter for å sende strøm til musklene som i andre biostimulatorer. Ultratone-pads fungerer som kommunikatorer, fordi disse sender signalene (det Trofiske språket) til kroppen, som igjen responderer ut fra hvilke signaler/bølgeformer som sendes. Dette bestemmer vi ut fra hvilket program vi velger.

Ultratone er en behagelig behandlingsform, og på ingen måte smertefull eller ukomfortabel. Istedenfor å kun gi muskelsammentrekninger, sender Ultratone signaler.


Våre terapeuter tilbyr deg full kroppsanalyse og en behandlingsplan hvor ett eller flere av programmene brukes for å dekke dine indivi­duelle behov.
Vi anbefaler at man starter med en kur på 10 behan­dlinger inkl. diett.Ultratone Biostimulator maskin

Se også Cosmed for mer informasjon.


Ønsker du å vite mer?

Avtal en gratis konsultasjonstime med oss i dag – fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt.