Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

HydraFacial Bergen

HydraFacial

Hva er Hydrafacial?

HydraFacial behandling representerer en banebrytende tilnærming i estetisk hudpleie. Denne unike prosedyren kombinerer flere hudpleieteknikker for å oppnå en omfattende fornyelse og revitalisering av huden. Prosessen innebærer flere trinn, som hver bidrar til å forbedre hudens utseende og helse på en skånsom, men effektiv måte.

I første fase av behandlingen fokuseres det på grundig rensing av huden. Dette trinnet involverer en avansert teknologi som kombinerer rensing med hydrering. Ved hjelp av en spesialutviklet maskin, utføres en dyprensing som fjerner smuss, olje og andre urenheter fra hudens overflate.

Etter rensingen, overgår behandlingen til eksfoliering. Denne delen av prosessen er utformet for å fjerne døde hudceller forsiktig og avsløre et friskere, mer strålende hudlag. Eksfolieringen er mild og passer for alle hudtyper, og etterlater huden myk og fornyet uten irritasjon.

Den tredje fasen av behandlingen er ekstraksjonen. Med bruk av et skånsomt vakuum, trekkes urenheter og hudormer ut fra porene. Dette trinnet er smertefritt og bidrar til å rense huden på et dypere nivå, noe som forhindrer fremtidige utbrudd og fremmer en sunnere hudstruktur.

I tillegg til disse trinnene, inkluderer behandlingen en rik tilførsel av næringsstoffer til huden. Gjennom en finjustert prosess, tilføres huden viktige vitaminer, mineraler, antioksidanter og hyaluronsyre. Disse komponentene arbeider sammen for å hydrere, nære og beskytte huden, samtidig som de bidrar til å gjenoppbygge hudens naturlige forsvarsmekanismer.

Hydrafacial tilbyr også tilpasningsmuligheter gjennom forskjellige boostere. Disse boosterne er nøye utvalgt for å møte de spesifikke behovene til ulike hudtyper og tilstander. En Hydrafacial Deluxe-behandling inkluderer en slik tilpasset booster, og teamet vårt kan hjelpe deg med å velge den som best passer din huds unike behov.

Samlet sett tilbyr Hydrafacial en allsidig og effektiv løsning for de som søker en omfattende og skånsom hudpleie behandling. Med sin unike kombinasjon av rensing, eksfoliering, ekstraksjon og næringsgivende ingredienser, gir denne behandlingen både umiddelbare og langvarige forbedringer, og lar huden din se sunnere og mer strålende ut.

Hydrafacial har boostere for:

 • Anti-Aging
 • Glød
 • Brightening boostere
 • Beroligende bostere
 • Fukt boostere

Hydrafacial – 3 steg:

1. Dyprens + Peel: Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

2. Fjerning + Hydrering: Fjerner urenheter og hudormer fra porene med smertefri vakuum-utsug. Tilførsel av fuktighet med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

3. Tilføre + Beskytte: Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider, beskytter og gir en frisk hud med ny glød!

HydraFacial kan hjelpe deg med:

 • Fine linjer og rynker
 • Fasthet og elastisitet
 • Tilstoppede porer og fet hud
 • Solskader
 • Jevnere hudtone
 • Fuktighet
 • Sunn hud
 • Glød

Hvordan oppleves behandlingen?

En Hydrafacial behandling oppleves som behagelig og avslappende. En svak rødhet kan oppstå underveis, men går bort etter ca. 1-2 timer.

Resultat: Sunn og frisk hud med ny glød!

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn