Ansatte

May Britt Stamnesfet

Daglig leder/ Eier/ Sykepleier
  • May Britt er grunnlegger, eier og daglig leder av Haukeland MediSpa AS, som ble startet i 2004. Hun ble ferdig utdannet sykepleier i 1992, og Spa-terapeut i 2004. Hun har sin erfaring fra både Barneklinikken og pasienthotellet ved Haukeland Universitetssjukehus, men også fra medisinsk klinikk i Bergen med fokus på IPL lys og laserbehandlinger, bindevevsmassasje m.m. Med snart 20 års erfaring i bransjen har hun opparbeidet seg stor kompetanse innen medisinsk hud - og kroppspleie, samt Dr. Obagi sin ZO Skin Health serie. Hennes store interesse ved siden av å drifte klinikken, er produktveiledning av ZO Skin Health og utførelse av bindevevsmassasje. Hun har arbeidet med dette siden 2001- nå med siste generasjon LPG maskin - LPG ALLIANCE. Hun brenner fortsatt for å gi kundene det beste bransjen har å tilby, og ønsker alle velkommen til problemløsende medisinske behandlinger og profesjonelle velværebehandlinger.

Stina Thormodsen

Hudpleier / Medeier
  • Stina var ferdig utdannet hudterapeut i 2012, og har siden den gang hatt stor lidenskap for faget. ZO Skin Health produktene og tilhørende salongbehandlinger er hennes store interesse og hun holder seg stadig oppdatert for å videreføre best mulig behandling og kunnskap til sine kunder. I klinikken utfører hun alt innen hud - og kroppspleie, Microneedling, Micoblading m.m. Stina er ærlig, omsorgsfull og kunnskapsrik innen sitt felt, som både kunder og ansatte setter stor pris på.

Lise Rasmussen

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier
  • Lise ble utdannet sykepleier i 2014. Hun startet i bransjen i 2015, og var ferdig utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier gjennom Senzie Akademiet i 2016. Hun er sertifisert Restylane-behandler, og har også flere kurs innen annen type filler. Lise utfører injeksjonsbehandlinger med Restylane, toxin og mesoterapi. Hun utfører både medisinske og ikke-medisinske peelinger fra ZO Skin Health, samt Microneedling, laserbehandlinger for tatoveringsfjerning og sprengte blodkar, IPL-lys for permanent hårfjerning og pigmenteringer m.m. Hun skreddersyr behandlinger for deg som kunde gjennom hudprogram med tilpassede hudbehandlinger/injeksjonsbehandlinger. Hun er opptatt av et naturlig og vakkert resultat. Lise har et vennlig og behagelig vesen , og er en faglig sterk og flink sykepleier.

Anne Gunn Alendal

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier
  • Anne Gunn ble utdannet sykepleier i 2012, og har flere års erfaring fra hudavdelingen ved Haukeland Universitetssykehus, samt fra kirurgisk avdeling og mottaksklinikk i akuttmottak. Hun har også fullført 2 år på medisinstudiet med full anatomispesialisering. Hun ble sertifisert Restylane-behandler i 2013, og har siden da jobbet i medisinsk klinikk med injeksjoner i tillegg til IPL lys og laser behandlinger. Anne Gunn er videreutdannet i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Senzie Akademiet. I klinikken utfører Anne Gunn injeksjonsbehandlinger med Restylane, Toxin og mesoterapi. Hun utfører i tillegg Microneedling, PRP, Laser/IPL-lys m.m. Hun tilpasser behandlingene til hver kunde etter individuelle behov og er opptatt av et naturlig resultat. Hun er kjent for å være god faglig og svært nøye i sin utførelse, noe som gjør kundene trygge, og med sitt blide og imøtekommende vesen får hun dem til å føle seg velkommen .