Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Ansatte

Møt vårt dedikerte team av erfarne profesjonelle, som kombinerer medisinsk ekspertise med estetisk finesse for å tilby deg den beste innen hud- og kroppspleie. Fra sykepleiere til hudterapeuter, hver enkelt av oss er her for å sikre at du får en uovertruffen opplevelse.

May Britt Stamnesfet

Daglig leder / Eier / Sykepleier

May Britt, sykepleier siden 1992 og spa-terapeut siden 2004, er eier og daglig leder av Haukeland MediSpa, etablert i 2004. Med erfaring fra Haukeland Universitetssjukehus og spesialisering i IPL og laserbehandlinger, tilbyr hun ekspertise i medisinsk hud- og kroppspleie og avanserte LPG ALLIANCE bindevevsmassasjer, med en dedikasjon til ZO Skin Health siden 2001.

Stina Thormodsen

Hudpleier / Medeier

Stina, hudterapeut siden 2012, er spesialist på ZO Skin Health produkter og behandlinger. Hun oppdaterer kontinuerlig sin ekspertise for å gi kunder den beste behandlingen. Hun tilbyr et bredt spekter av hud- og kroppspleie, inkludert Microneedling og Microblading. Kjent for sin ærlighet og omsorg, verdsettes hun høyt av både kunder og kolleger.

Elise Heradstveit Schei

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Elise er en erfaren Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier utdannet i 2007 og spesialist siden 2014. Hun fokuserer på hudhelse og estetiske behandlinger for å fremme naturlig skjønnhet og takle hudproblemer som akne, arr, pigmentering, og aldrende hud. Elise utfører Microneedling, medisinsk peeling, PRP og injeksjoner med produkter som Restylane. Hun er spesielt dyktig med ZO Skin Health-produkter og avanserte injeksjonsteknikker, med tilleggsutdanning fra Galderma, Beauty Technology og Scanex-laserteknikk. Elises bakgrunn inkluderer arbeid på Haukeland Sykehus og spesialisering fra Senzie Akademiet.

Tina Vågen

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Tinas interesse for hudpleie førte henne til en karriere som kosmetisk sykepleier. Etter å ha studert hudpleie på videregående, fullførte hun en Bachelor i sykepleie i 2018. Hun samlet først erfaring ved Haukeland universitetssykehus før hun spesialiserte seg innen estetisk medisin ved Amabilis Academy. Tina utfører injeksjonsbehandlinger, laser hårfjerning, dermapen, hydrafacial, samt ZO og Skinbetter klinikkbehandlinger, alltid med fokus på naturlige resultater og kundens velvære.

Birthe Helland

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Birthe jobber til vanlig på Eger Skin Clinic i Oslo og kommer til oss her i Bergen ca. 1 lørdag i måneden for å utføre diverse injeksjonsbehandlinger. Hun har over 17 års erfaring som sykepleier og hennes store lidenskap er ulike leppeteknikker og hudhelse. Hun elsker å jobbe med mennesker og det å kunne gjøre en forskjell. Birthe er også representant for Restylane Norge og holder kurs for andre Restylane utøvere hvor hun deler sin erfaring og kunnskap.