Ansatte

May Britt Stamnesfet

Daglig leder/ Eier/ Sykepleier
  • May Britt er grunnlegger, eier og daglig leder av Haukeland MediSpa AS, som ble startet i 2004. Hun ble ferdig utdannet sykepleier i 1992, og Spa-terapeut i 2004. Hun har sin erfaring fra både Barneklinikken og pasienthotellet ved Haukeland Universitetssjukehus, men også fra medisinsk klinikk i Bergen med fokus på IPL lys og laserbehandlinger, bindevevsmassasje m.m. Med snart 20 års erfaring i bransjen har hun opparbeidet seg stor kompetanse innen medisinsk hud - og kroppspleie, samt Dr. Obagi sin ZO Skin Health serie. Hennes store interesse ved siden av å drifte klinikken, er produktveiledning av ZO Skin Health og utførelse av bindevevsmassasje. Hun har arbeidet med dette siden 2001- nå med siste generasjon LPG maskin - LPG ALLIANCE. Hun brenner fortsatt for å gi kundene det beste bransjen har å tilby, og ønsker alle velkommen til problemløsende medisinske behandlinger og profesjonelle velværebehandlinger.

Stina Thormodsen

Hudpleier / Medeier
  • Stina var ferdig utdannet hudterapeut i 2012, og har siden den gang hatt stor lidenskap for faget. ZO Skin Health produktene og tilhørende salongbehandlinger er hennes store interesse og hun holder seg stadig oppdatert for å videreføre best mulig behandling og kunnskap til sine kunder. I klinikken utfører hun alt innen hud - og kroppspleie, Microneedling, Micoblading m.m. Stina er ærlig, omsorgsfull og kunnskapsrik innen sitt felt, som både kunder og ansatte setter stor pris på.

Elise Heradstveit Schei

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier
  • Elise har mange års erfaring som Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier. Hun er opptatt av god hudhelse, effektiv hudforbedring og naturlig skjønnhet. Hun kan hjelpe deg med problemhud og/eller aldrende hud. Hun behandler blant annet akne, arr, pigmentflekker og hårtap. Hun behandler også rynker, volumtap og linjer. Elise tilbyr Microneedling med Dermapen, medisinsk peeling, PRP mot hårtap, diverse injeksjonsbehandlinger med blant annet Restylane og behandlinger ved svetteproblematikk. Hun har lang erfaring med medisinske hudprogrammer og jobber mye med produktene fra ZO Skin Health. Hun er opptatt av naturlig utseende gjennom diskrete behandlinger. Elise er autorisert som injeksjonsbehandler og har flere avanserte kurs i injeksjonsteknikker gjennom Galderma. Hun har også flere kurs innen hudforyngelse og hudforbedring ved blant annet Hudhelse og Beauty Technology. Hun er kurset i laserteknikk gjennom Scanex. Elise var ferdig utdannet sykepleier i 2007, og har blant annet erfaring fra infeksjonsmedisinsk avdeling ved Haukeland Sykehus. Hun tok videreutanning som kosmetisk sykepleier ved Senzie akademiet i Drammen i 2014 og har jobbet som kosmetisk dermatologisk sykepleier siden.

Tina Vågen

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier
  • Hos Tina kom interessen for hudpleie og kosmetiske behandlinger tidlig. Allerede i 2011 hadde hun bestemt seg for at det var kosmetisk sykepleier hun ville bli. Hun tok derfor hudpleiefaget på videregående skole, og deretter Bachelor i sykepleie i 2018. Før veien gikk videre til kosmetisk sykepleier ønsket Tina å bygge erfaring som sykepleier, og startet i full stilling på Haukeland universitetssykehus på gastro- og akuttkirurgisk avdeling etter fullført studie. Hun utdannet seg så innen estetisk medisin ved Amabilis Academy. Tina utfører injeksjonsbehandlinger for linjer, rynker, volumtap, hudforbedring og svetteproblematikk. Hun gjør også hårfjerning med laser, dermapen, hydrafacial, ZO behandlinger og Skinbetter klinikk behandling. Tina er opptatt av et naturlig resultat og at kunden skal føle seg vel.

Birthe Helland

Kosmetisk Dermatologsik Sykepleier
  • Birthe jobber til vanlig på Eger Skin Clinic i Oslo og kommer til oss her i Bergen ca. 1 lørdag i måneden for å utføre diverse injeksjonsbehandlinger. Hun har over 17 års erfaring som sykepleier og hennes store lidenskap er ulike leppeteknikker og hudhelse. Hun elsker å jobbe med mennesker og det å kunne gjøre en forskjell. Birthe er også representant for Restylane Norge og holder kurs for andre Restylane utøvere hvor hun deler sin erfaring og kunnskap.