Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Mai kampanje fra ZO Skin Health

Mai er rett rundt hjørnet, og i den forbindelse har det kommet en kampanje som er perfekt nå som sommeren nærmer seg.

Kjøper du ZO Daily Power Defense eller ZO Illuminating AOX Serum så får du ZO Firming Serum 28 ml i gave.

ZO Firming Serum er et perfekt serum i solen som passer alle hudtyper. Serumet er spesielt effektivt mot tidlige aldringstegn fordi sodium DNA bidrar til å akselerere kollagen og elastinproduksjonen som mykner fine linjer og strammer opp ansiktskonturen. ZO-RRS2 bidrar til å dempe inflammasjon. Med ZCORE fungerer produktet som en borrelås ved å styrke ankerfibrillene og det som brytes ned av UV-stråler. Resultatet er mindre sagging + en sunnere og sterkere hudbarriere. Oppnå ¨positive aging ¨ med firming serum!

ZO Daily Power Defense er ¨hudbarriere på boks¨ som passer for alle hudtyper og sikrer DNA-beskyttelse og reparasjon. Gjennom omega-6 ceramider tilføres lipider for å optimalisere hudens barrierefunksjon. Med ZO-RRS2 er også dette produktet antiinflammatorisk og beskytter mot frie radikaler og oksidativt stress. ZPOLY styrker hudbarrieren samtidig som den hydrerer. Få 24/7 hydrering og beskyttelse med denne om natten og ZO Illuminating AOX Serum om dagen.

ZO Illuminating AOX Serum passer for alle hudtyper, hydrerer i 48 timer etter påføring og gjør tørr hud velhydrert og sunnere. ZOX12 bidrar med å gi avansert miljøbeskyttelse mot frie oksygenradikaler. Ytterligere bidrar ZO-RRS2 teknologien til å redusere synlige tegn til inflammasjon. I tillegg bidrar ZPOLY til at AOX styrker hudbarrieren samtidig som den hydrerer. Serumet inneholder mikromineraler som gir en perleaktig finish og glød. Dette gjør Illuminating AOX Serum til en fin primer under sminke – perfekt for å få ekstra glød til 17. mai!

Disse favoritt produktene får du kjøpt hos Haukeland MediSpa i Bergen. Både i klinikk og i nettbutikk.

Er du usikker på om dette er produkter for deg? Vi har over 10 års erfaring med ZO Skin Health produktene og kan skreddersy en hudpleieregime som passer for deg. Velkommen innom for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Kontakt oss på:
post@haukelandmedispa.no
Tlf.: 55 20 25 70

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte inlegg