Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

PRP Behandling Bergen

PRP Behandling

prp behandling

prp behandling bergenPRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Vampire Facial / Dracula-therapy. Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.

Hva kan PRP behandling gjøre for deg:

 • Redusere linjer og rynker
 • Jevnere hudfarge
 • Redusere porer
 • Redusere arr
 • Regenerer huden
 • Får sår til å gro
 • Stimulerer benvekst
 • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake
 • Reduserer strekkmerker
 • Solskader i hud
 • Poser under øyne

Behandlingen brukes også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.

Hvordan foregår PRP behandling:
Dette er en helt naturlig behandling, da man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut.

Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling. ¨

Det er alltid lettere å forebygge enn å reparere. For de som ønsker å kjenne minst mulig ubehag, kan man få lagt på en bedøvende krem på området som skal behandles. Bedøvelseskremen ligger da på huden i ca 1 time.

Selve behandlingen tar ca 30 min. Etter at man har fått injisert stamcellene/vekstfaktorene i de aktuelle behandlingsområdene, brukes en micro-needling rulle over området, slik at det lages mikroskopiske hull i huden. Deretter tar man og masserer inn resterende mengde (ca 2 ml.)med stamceller/vekstfaktorer i overhuden, slik at overhuden også blir behandlet. (For mer info om micro-needling, se behandlings-oversikten vår).

Man kan kombinere behandlingen med flere av våre andre behandlinger på klinikken for å få et enda bedre resultat. Den mest vanlige, er å kombinere med Restylane, da sitter Restylanen enda bedre og lenger enn vanlig. Behandlingen utføres av offentlig godkjent helsepersonell.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med PRP behandling?

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer/stamceller i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Passer PRP behandling for alle?
PRP (Platelet-Rich Plasma) behandlinger er kjent for sin høye sikkerhetsprofil og tilgjengelighet for et bredt spekter av individer. En av de mest fremtredende fordelene ved PRP behandlinger er fraværet av allergiske reaksjoner. Dette skyldes at behandlingen utelukkende bruker pasientens egne blodplater, noe som eliminerer risikoen for kroppens avvisning eller allergiske reaksjoner som ofte kan være tilfelle med syntetiske eller donorbaserte behandlinger.

PRP behandlinger er egnet for personer i en bred aldersgruppe, spesielt de mellom 18 og 100 år. Denne brede aldersspennvidden gjør det til et fleksibelt valg for mange, enten de er unge voksne som ser etter forebyggende hudpleie eller eldre individer som ønsker å forbedre hudens kvalitet og utseende.

I tillegg er PRP behandlinger tilpasset alle hudtyper. Uavhengig av hudens farge, tekstur eller følsomhet, kan PRP bidra til å fremme heling og regenerering. Dette gjør det til et inkluderende alternativ for de som kanskje har funnet andre estetiske behandlinger mindre egnet for deres spesifikke hudtype.

Det er imidlertid viktig å merke seg at det er visse grupper som ikke anbefales PRP behandlinger. Disse inkluderer gravide kvinner og personer med blødningsforstyrrelser (blødere). For gravide er det generelt anbefalt å unngå de fleste estetiske behandlinger på grunn av mangelen på forskning på hvordan slike prosedyrer kan påvirke både mor og foster. For de med blødningsforstyrrelser, kan PRP-behandlinger utgjøre en risiko på grunn av deres innvirkning på blodet og blodplatene.

Etter PRP behandlingen:
Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer.

Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager. Her kan man bruke Arnica D30 i forkant og etterkant av behandlingen og Arncia salve i etterkant for å redusere faren for å få blåmerker.

Man kan også bruke en krem som heter Hirudoidkrem i etterkant av behandlingen for å redusere blåmerker.

Hvor mange behandlinger/hyppighet:
Det anbefales 1–3 behandlinger i året, for hudforbedring, avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker mellom behandlingene.

Langtids-effekten av behandlingen:
Behandlings-effekten er langtids varende. Etter først å hatt et optimalt behandlings-opplegg hvor man har fått det ønskede resultat, trenger de fleste kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatene vedlike

PRP for hår / hårtap

PRP behandling for hårvækst er en revolusjonerende tilnærming til behandling av hårtap og stimulering av ny hårvekst. PRP, som står for Platelet-Rich Plasma, benytter pasientens eget blod for å fremme hårvekst, og er en sikker og naturlig metode for å bekjempe hårtap.

Prosedyren starter med en enkel blodprøve fra pasienten. Dette blodet blir deretter sentrifugert for å skille ut de blodplatene som er rike på vekstfaktorer. Disse vekstfaktorene spiller en sentral rolle i helingsprosesser og cellefornyelse. Når plasmaet, beriket med disse vekstfaktorene, er isolert, injiseres det direkte inn i hodebunnen i områdene som opplever hårtap.

Denne metoden anses som særlig effektiv fordi den utnytter kroppens egne helbredende egenskaper. Vekstfaktorene i PRP stimulerer hårfolliklene til å gå inn i en vekstfase, noe som resulterer i tykkere, fyldigere og sunnere hår. For personer som opplever tynning eller hårtap, kan PRP-behandling gi en betydelig forbedring.

En av de største fordelene med PRP for hårvekst er dens ikke-invasive natur og minimal risiko for bivirkninger. Siden behandlingen bruker pasientens eget blod, reduseres risikoen for allergiske reaksjoner eller avvisning betraktelig. Det gjør PRP til et attraktivt alternativ for de som foretrekker en mer naturlig tilnærming til estetisk medisin.

Mens PRP behandling kan vise resultater etter bare noen få sesjoner, er det viktig å huske at resultatene kan variere fra person til person. En fullstendig behandlingsplan, ofte bestående av flere økter, kan være nødvendig for å oppnå de ønskede resultater. Pasienter oppfordres til å konsultere med en erfaren helsepersonell for å fastsette en skreddersydd behandlingsplan basert på deres individuelle behov og hårtaps historie.

Samlet sett tilbyr PRP for hårvekst en lovende løsning for de som søker en naturlig, sikker og effektiv måte å behandle hårtap på og fremme ny hårvekst. Med sitt grunnlag i regenerativ medisin, representerer denne behandlingen en spennende utvikling innen hårtapsterapi og estetisk medisin.


STUDIER/PUBLIKASJONER

Gå gjerne inn på denne linken og skriv PRP, så finner dere over 10.000 publiserte studier på PRP.


VIDEOER OM PRP-BEHANDLING

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn