Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Hydrafacial behandling

Hydrafacial behandling er dyprens, utsug av urenheter, plump, glød og helse for huden din! Synlig resultat umiddelbart etter første behandling! Sunn og frisk hud med ny glød.

Hydrafacial Deluxe er en flertrinns ansiktsbehandling som er skånsom og effektiv. Den er optimalisert med nøye tilpassede serumer for alle trinnene i behandlingen. I tillegg inneholder behandlingen både mekanisk og kjemisk eksfoliering/peeling. Alt av døde hudceller, smuss og urenheter fra huden blir umiddelbart «støvsugd» inn i en beholder – den berømte «Gunkien», som gjør den til den mest effektive og beste dyprensen på markedet. Etter de første trinnene av behandlingen er huden på sitt reneste og svært mottagelig for tilføring av nyttige ingredienser. Dette gjør også Hydrafacial til det beste leveringssystemet av Boostere som inneholder ingredienser som peptider, vitaminer, antioksidanter, brightening, hyaluronsyre og fukt. Vi tilpasser hvilken Hydrafacial-Booster som passer din hud best. Hydrafacial har boostere for: – ANTI-AGING – BRIGTENING BOOSTERE – BEROLIGENDE BOOSTERE – FUKT BOOSTERE. Den effektive eksfolieringen, dyprensen og utsuget av urenheter du får av Hydrafacial behandlingen danner grunnlaget for at dine daglige hudpleieprodukter når sitt beste potensiale.

Klikk her for å lese mer om behandlingen!

Boostere:

  • Dr. NassifMD Hydraglucan Booster: En egen cocktail av ingredienser som hydrerer, reparere, forynger og beskytter huden din. Denne Boosteren gjenoppretter plump, glød og reduserer aldringstegn + startstedet for ren, sunn og frisk hud med ny glød!
  • JLO Beauty Booster: Denne næringsrike boosteren kombinerer ingredienser for å hjelpe til med å lysne, stramme, fukte og gi huden ekstra glød.
  • Circadia Protec Plus Booster: Fukt-booster som plumper øyeblikkelig fine linjer og rynker, beskytter mot frie radikaler og reduserer synlige tegn på rødhet og rosacea.
  • Britenol Booster: Brightening booster som reduserer aldringsrelaterte mørke hudflekker, reduserer solrelaterte hudflekker og bidrar til en jevnere hudtone.
  • Dermabuilder: Anti-aging booster som reduserer synligheten av fine linjer samtidig som den forbedrer hudtekstur og elastisitet.
  • ReGen GF: Anti-aging Pluss booster som øker den naturlige kollagen produksjonen. Øker også elastin produksjonen og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Forbedrer hudtekstur og elastisitet.

I mai har vi kampanje på denne fantastiske behandlingen! Bestill Hydrafacial Classic – få GRATIS booster inkludert i behandlingen. Du får altså Hydrafacial Deluxe (2000,-) til prisen av en Hydrafacial Classic (1700,-)! Få den perfekte gløden til 17. mai!

Behandlingstid: ca. 45 minutter

Klikk her for timebestilling!

Velkommen til oss på Haukeland MediSpa i Bergen!
Vi holder til i underetasjen på Haukeland Hotell.
Jonas Liesvei 59, 5021 Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte inlegg