Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Ansiktsbehandlinger fra ZO Skin Health Bergen

Ansiktsbehandlinger fra ZO Skin Health

ZO Stimulator Peel

Zo Stimulator Peel bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker, reduserer fine linjer og rynker og gir huden en flott glød. For optimale resultater bør behandlingen gjennomføres 5 ganger med 1 ukes mellomrom, men dette avhenger av hudtype – og tilstand. Vedlikehold anbefales hver 4. – 6. uke. For best mulig resultat, anbefales det å anvende Zo Skin Health produkter daglig i 6 uker før man gjennomfører Zo Stimulator Peel. Hovedingredienser: glycolsyre, mandelsyre, melkesyre, sitrus syre og kojic syre.

Tid: 60 min, Pris: kr 1500,- (kr 6000,- ved kur x 5)


ZO Skin Brightening Treatment – The Ultimate Red Carpet Treatment

Nå har ZO Skin Health lansert en helt ny «red carpet» behandling. Dette er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA syrer med vitaminer, pigmenthemmere og flere stimulerende ingredienser som mykgjør huden umiddelbart, jevner hudtonen, virker oppstrammende og får huden til å gløde.
Den ultimate behandling før en spesiell anledning eller bare når du vil unne deg det lille ekstra.
For optimale resultater bør behandlingen gjennomføres 5 ganger med 1 ukes mellomrom, men dette avhenger av hudtype – og tilstand. Vedlikehold anbefales hver 4. – 6. uke.

Tid: 60-70 min. Pris: kr. 1900,- (kr. 7500,- ved kur x5)


ZO Bright Up – Cinderella Treatment

Cinderella Treatment for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød!

Tid: 30 min. Pris: kr. 850,-


ZO Signatur

En kombinasjonsbehandling som innebærer Microneedling med beroligende maske og ZO Accelerated Serum (Firming Serum, Rozatrol Serum, Brightalive Serum). Avsluttes med beroligende krem og solfaktor.

Tid: 60-75 min. Pris: kr. 3400,-

ZO Firming Accelerated Serum:
Med teknologien i ZO Firming Serum støttes hudens naturlige fornyelse av kollagen og elastin, som bidrar til en stram og fast hud.
ZO Firming Serum Accelerated gir antioksidant og anti-inflammatorisk støtte, og supplerer hydrering av huden. Ingrediensene i ZO Firming Serum bidrar også til at overgangen mellom epidermis og dermis styrkes. Kort forklart kan du oppnå en fastere og strammere hud, og har du opplevd tap av elastisitet og kontur vil du absolutt kunne få gode resultater med dette produktet.

ZO Rozatrol Accelerated Serum:
Rozatrol®-teknologien er formulert slik at den forsterker en sunn hud ved å lindre de synlige tegnene på rød og sensitivisert hud.  Serumet bidrar også til å reversere eksisterende rødhet i huden og normalisere hudens naturlige funksjon samt virke dempende på talgproduksjonen.
Antioksidantbeskyttelse bidrar til å minimere betennelse og skader forårsaket av blant annet daglig oksidativt stress. Dessuten supplerer serumet hydrering og det støtter en sunn hudbarriere.

ZO Brightalive Accelerated Serum:
Ny og mer effektiv Brightalive bidrar til å jevne hudtonen, redusere mørke flekker, forebygge, gi glød og kan brukes av alle. Teknologisk fremskritt i lysning av huden gir synlige resultater raskere.

Avanserte ingredienser jobber på ulike nivå i pigmentsyntesen for å gi en jevnere hudtone. Den blokkerer nydannelsen av pigment, fjerner skånsomt døde hudceller for å fjerne eksisterende overflatepigmentering, tilfører anti-inflammatoriske ingredienser som beroliger huden etter behandling, og den hydrerer og styrker hudbarrieren.

Alle serumene er utviklet for bruk i klinikk, med fortsettelse av behandlingen hjemme. På denne måten får du det beste fra to verdener, og de beste resultatene for huden din. ZO Accelerated påføres 5 dråper på ansikt og hals morgen og kveld, etter Daily Power Defense eller ZO GSR. Fortsett med det til serumet er brukt opp (ca. 2 uker).


ZO Dyprens

Inkluderer rens, peeling, Enzym Peel, utklemming v/behov, ansiktsmaske og avsluttende krem. Personlig veiledning og råd om pleie og produkter for din hud.

Tid: 60 min. Pris: kr 1000,-


ZO Deluxe

Vår luksus ansiktsbehandling inkluderer rens, peeling, Enzym Peel, utklemming v/behov, avslappende massasje på hals, bryst, skulder/nakke og ansikt, spesialmaske og avsluttende serum og krem. Personlig veiledning og råd om pleie og produkter for din hud.

Tid: 90 min. Pris: kr 1300,-

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn