Innpakninger

Tropisk fristelse
En herlig flukt fra hverdagen og en nytelse for alle sanser med duft av vanilje og tropiske frukter. Denne tropiske innpakningen er mettet med Papaya og Ananas, og er beriket med naturlig melkefett fra Creme Fraiche, kalsium og magnesium, i tillegg til et høyt innhold av retinol, granatepleekstrakt og hyaluronsyre. Ingrediensene er reparerende og foryngende, og bekjemper aldring og solskadet hud. Huden tilføres foryngende næring i alle lag, og resultatet er synlig, fastere, glattere kroppshud.

Behandlingen starter med en tropisk saltskrubb, for å fjerne urenheter og døde hudceller, i tillegg til å forfine dermis. Utløser også negative ioner. Deretter smøres kunden inn med en herlig tropisk balm , pakkes inn i et plastlaken og ligger og slapper av i 15-20 minutter. Til slutt dusjer kunden av restene fra balmen og smøres inn med en tropisk kroppslotion.
– En nytelse for kropp og sjel!
Tid: 90 minutter, Pris : 1400,-

For ytterligere resultat anbefales hjemmeprodukter i samme serie !

Dyprensende Algepeeling
Dette er en algepeeling for kropp som effektivt fjerner døde hudceller. Huden får ny glød og kjennes myk og glatt. Avsluttes med kroppslotion.
Perfekt start på en avgiftende- eller en cellulitt behandling.
Tid: 30-40 min. Pris: kr 650,-

Silke og Fløyel
Behandlingen starter med en peeling som fjerner døde hudceller og samtidig virker avgiftende og oppstrammende. Deretter blir du pakket inn i vår «Body Beauty Wrap» med essensielle oljer av mynte, ylang-ylang, rosmarin og kamfer.

Du svetter ut i et varmeteppe i 25-30 minutter. Hele kroppen bli renset og du får samtidig de gunstige virkningene av de essensielle oljene. En meget avspennende velvære behandling med både fysisk og psykisk effekt.
Tid : 80 min Pris: kr 1100,-

Spør oss