Om Oss

Vi tilbyr problemløsende medisinske behandlinger og professjonelle velværebehandlinger til alle, både hotellets gjester, Helse Bergen ansatte og eksterne kunder.

Hva er et MediSpa?
Et MediSpa er en kombinasjon av en Medisinsk Klinikk og et Dag Spa, som blir drevet av sykepleiere, under tilsyn av lege. Den medisinske delen av klinikken tilbyr behandlinger som f.eks Laser og Ipl lysbehandlinger (for hårfjerning, pigmentflekker, sprengte blodkar, fjerning av tatoveringer), Muskelavslappende injeksjon, Restylane, Kjemisk Peel, Microdermabrasjon m.m. I tillegg brukes medisinske hudpleieprodukter fra Dr. Obagi i kombinasjon med de nevnte behandlinger , men også alene for en effektiv og dyptvirkende hudforbedring.

Dag Spa enheten i klinikken tilbyr mer tradisjonel hud og kroppspleie som Klassiske Ansiktbehandlinger , Massasje, Fotbehandling, Voksing m.m., i tillegg til figurformende behandlinger som Lpg bindevevsmassasje og Ultratone Biostimulator.

Vi selger gavekort – den perfekte gaven til noen du er glad i!
Gavekort er for mange den perfekte gaven. Du velger selv om du vil ha et beløp eller en behandling på kortet. Vi hjelper deg gjerne med å komponere behandlinger for en nydelig opplevelse.

Vi selger også elektroniske gavekort – Kjøp her!

ÅPNINGSTIDER
Mandag: 08.30-18.00
Tirsdag : 08.30-16.00
Onsdag : 08.30-16.00
Torsdag : 08.30-18.00
Fredag : 08.30-16.00

Utvidet åpningstid etter avtale!

Avbestilling
Behandlingen du har bestilt er valgt spesielt for deg. Skulle du være forhindret fra å komme ber vi om at du avbestill­er senest 24 timer i forveien. Ikke avbestilte timer eller sen avbestilling belastes med kr. 500,-

Velkommen til oss!

facebook  Lik oss gjerne på Facebook for gode tilbud og nyheter!
  www.facebook.com/HaukelandMedispaAs

instagramVi er på Instagram!
Følg oss: Haukeland_Medispa