Timebestilling Gavekort

ZO Glow Kit

Du trenger tilgang

Zo Skin Health selges til våre eksisterende kunder og nye kunder etter gratis E-konsultasjon.

For eksisterende kunder:
Kunder som har kjøpt ZO Skin Health produkter hos oss tidligere: Opprett en profil i nettbutikken og send oss en mail til post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633. Da får du tilgang til å se og bestille ZO produktene i nettbutikken.

For nye kunder:
Opprett en profil i nettbutikken og bestill en gratis E-konsultasjon. Vi gir råd og veiledning om produktene tilpasset din hudtype. Etter en konsultasjon får du tilgang til å bestille ZO produktene i nettbutikken. E-konsultasjon kan bestilles på mail post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633.

Ta kontakt for å få tilgang

eller

Logg inn

For å få frisk glød anbefaler vi vårt nye ZO Glow at Home Peel Kit.  Her har vi satt sammen 3 favoritter for å sikre deg den ultimate gløden.  Kittet egner seg godt både som en quick fix for huden og en partypeel som kan gjentas flere ganger i uken. Kittet inneholder en full størrelse ZO Enzymatic Peel, ZO 10% Self Activating Vitamin C 20 ml, og ZO Exfoliating Accelerator 30 ml.

ZO Enzymatic Peel og ZO Exfoliation Accelerator fjerner døde hudceller og får frem en synlig klarere, mykere og lysere hud. ZO Vitamin C Serum gir antioksidantboost og bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen.

Du gjør som følger:

  • Trinn 1 ZO Getting Skin Ready. (Rens, skrubb, pads)
  • Trinn 2 Påfør ZO Enzymatic Peel. (ikke vask den av)
  • Trinn 3 Påfør 2 – 3 pump med Exfoliation Accelerator
  • Trinn 4 Påfør 10% C Vitamin