Timebestilling Gavekort

ZO Daily Power Defense

Du trenger tilgang

Zo Skin Health selges til våre eksisterende kunder og nye kunder etter gratis E-konsultasjon.

For eksisterende kunder:
Kunder som har kjøpt ZO Skin Health produkter hos oss tidligere: Opprett en profil i nettbutikken og send oss en mail til post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633. Da får du tilgang til å se og bestille ZO produktene i nettbutikken.

For nye kunder:
Opprett en profil i nettbutikken og bestill en gratis E-konsultasjon. Vi gir råd og veiledning om produktene tilpasset din hudtype. Etter en konsultasjon får du tilgang til å bestille ZO produktene i nettbutikken. E-konsultasjon kan bestilles på mail post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633.

Ta kontakt for å få tilgang

eller

Logg inn

KAMPANJE: Kjøp Daily Power Defense eller AOX Serum – få med Firming Serum 28ml!


Next Generation ZO Daily Power Defense er et avansert serum som styrker hudbarrieren og beskytter mot miljømessige skader og inflammaging. Den har ny patentert teknologi som beskytter mot ytre og indre faktorer som trigger for tidlige aldringstegn. Øker hastigheten på gjenoppbygging av hudbarrieren og gir økt hydrering.

Anti-age-formulering som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.

50 ml/1,7 fl. oz.