Timebestilling Gavekort

ZO Daily Power Defense / AOX + ZO Solkrem

Du trenger tilgang

Zo Skin Health selges til våre eksisterende kunder og nye kunder etter gratis E-konsultasjon.

For eksisterende kunder:
Kunder som har kjøpt ZO Skin Health produkter hos oss tidligere: Opprett en profil i nettbutikken og send oss en mail til post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633. Da får du tilgang til å se og bestille ZO produktene i nettbutikken.

For nye kunder:
Opprett en profil i nettbutikken og bestill en gratis E-konsultasjon. Vi gir råd og veiledning om produktene tilpasset din hudtype. Etter en konsultasjon får du tilgang til å bestille ZO produktene i nettbutikken. E-konsultasjon kan bestilles på mail post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633.

Ta kontakt for å få tilgang

eller

Logg inn

KAMPANJE T.O.M 31. MARS:
Kjøp ZO Daily Power Defense eller Illuminating AOX Serum – få 50% på Daily Sheer eller Smart Tone.


ZO Daily Power Defense
Anti-age-formulering som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.


ZO Illuminating AOX Serum
Et konsentrert antioksidantserum med eksklusiv ZO teknologi for å beskytte og forebygge mot for tidlige aldringstegn, samt gi avansert miljøbeskyttelse hele dagen mot oksidativt stress. Den jobber for å gjøre huden ungdommelig og sunn over tid. Skjuler ujevnheter og gir en fin glød.


ZO Smart Tone SPF 50
En lett solkrem med hint av farge, som er utviklet for å tilpasse seg de fleste hudtoner. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.


ZO Daily Sheer SPF 50
Vann- og svetteresistent solkrem som trekker raskt inn i huden og gir en lett og matt finish. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.