Timebestilling Gavekort

ZO Brightalive® Skin Brightener

Du trenger tilgang

Zo Skin Health selges til våre eksisterende kunder og nye kunder etter gratis E-konsultasjon.

For eksisterende kunder:
Kunder som har kjøpt ZO Skin Health produkter hos oss tidligere: Opprett en profil i nettbutikken og send oss en mail til post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633. Da får du tilgang til å se og bestille ZO produktene i nettbutikken.

For nye kunder:
Opprett en profil i nettbutikken og bestill en gratis E-konsultasjon. Vi gir råd og veiledning om produktene tilpasset din hudtype. Etter en konsultasjon får du tilgang til å bestille ZO produktene i nettbutikken. E-konsultasjon kan bestilles på mail post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633.

Ta kontakt for å få tilgang

eller

Logg inn

Ny og mer effektiv Brightalive bidrar til å jevne hudtonen, redusere mørke flekker, forebygge, gi mer glød og kan brukes av alle.

Et av ZO sine viktigste mål er til enhver tid å ta i bruk den mest avanserte teknologien med de mest effektive ingrediensene for å levere best mulig resultat. Brightalive har en presis, målrettet og multimodal teknologi som gjør det mulig å oppnå en klarere hud med en jevnere hudfarge uten å sensitivisere eller irritere huden. Med kliniske bevis bidrar ZO Brightalive Skin Brightener til en klarere hud, reduserer mørke flekker og gir en jevnere hudtone.

50 ml/1,7 fl. oz.