Timebestilling Gavekort

ZO 10% Vitamin C + Brightening Sheet Masque

Du trenger tilgang

Zo Skin Health selges til våre eksisterende kunder og nye kunder etter gratis E-konsultasjon.

For eksisterende kunder:
Kunder som har kjøpt ZO Skin Health produkter hos oss tidligere: Opprett en profil i nettbutikken og send oss en mail til post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633. Da får du tilgang til å se og bestille ZO produktene i nettbutikken.

For nye kunder:
Opprett en profil i nettbutikken og bestill en gratis E-konsultasjon. Vi gir råd og veiledning om produktene tilpasset din hudtype. Etter en konsultasjon får du tilgang til å bestille ZO produktene i nettbutikken. E-konsultasjon kan bestilles på mail post@haukelandmedispa.no eller SMS til 91641633.

Ta kontakt for å få tilgang!

Logg inn

DETOXIFY + BRIGHTEN YOUR SKIN

Opplev den effektive kombinasjonen av ZO 10% Vitamin C + ZO Brightening Sheet Masque Potent antioxidant for brighter + more youthful skin.

ZO 10% Vitamin C Self-Activating:

Unik formulering med askorbinsyre som fornyer hudoverflaten og gir fantastisk glød. C-vitamin stimulerer kollagenproduksjonen og bidrar til å minimere fine linjer og rynker. Korrigerer også eksisterende pigmentering, samt forebygger ujevn hudtone.

ZO Brightening Sheet Masque

Dukmaskene kommer som individuelle ark som dekker hele ansiktet inkludert øyelokkene. Masken bidrar til å redusere inflammasjon slik at huden beroliges og lindres. Den tilfører gunstige antioksidanter som motvirker fremtidig skade og bidrar til å reduserer brune flekker, jevne hudtonen og gjenopprette fuktighet.