Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Hårfjerning Bergen

Hårfjerning

før og etterbilde av ipl hårfjerning

Å fjerne uønsket hår kan være en daglig utfordring for mange kvinner og menn. Tradisjonelle metoder som voksing, napping og barbering har vært mye brukt, men er kun midlertidige løsninger som også har ført til hudirritasjoner og inngrodde hår. Laser er en metode for hårfjerning, som gir svært gode resultater.


I de senere år har man sett en stor utvikling på laser og lyssystemer som skal avhjelpe dette problemet. Haukeland MediSpa AS har valgt den nyeste og de mest effektive laserbehandlingene med Duetto MT Evo fra Quanta System DNA. Selskapet er verdens største og fremste produsent av lasere til kosmetisk og kirurgisk bruk. Quanta System er alltid først ute med siste teknologi. Laseren holder medisinsk standard og er godkjent av Statens Strålevern Norge.

Duetto MT Evo laser kombinerer laserteknologi fra Alexandrite, Nd:YAG og Erbium Yag.

OBS! Denne siden er under oppdatering!

Konsultasjonstime

Det anbefales å komme til en konsultasjonstime, hvor en sykepleier har en samtale med kunden. Hun analyserer både hud, hår, informerer, svarer på spørsmål og snakker med kunden om evt. kontraindikasjoner ( det vil si tilfeller hvor man ikke kan behandle).

Bestill en konsultasjonstime her, eller les mer om behandlingen under:
[wpforms id=»1299″ title=»true»]

Hvordan blir hårfjerningen utført?

Du vil bli bedt om å ta på deg våre spesialbriller for å beskytte øynene mot lyset. Et lag med kjølende gele blir smurt på det aktuelle området, for å lede lyset mot huden og for å gjøre behandlingen så komfortabel som mulig.
Lysapplikatoren blir plassert mot huden og et kort lysglimt blir utløst. Denne prosessen blir repetert til hele området er ferdigbehandlet. Da huden ofte blir rød etter behandlingen, avkjøler man området og/eller tar på en aloe vera gel.

Hvem egner seg for hårfjerning med IPL?

Det ideelle er mørke hår mot lys hud. Mørke hår inneholder mer melanin (pigment) og vil derfor lettere varmes opp. Lysere hår inneholder lite pigment og er vanskeligere å behandle, men med de riktige innstillinger på maskinen kan man oppnå et brukbart resultat også på disse hårene. Grå eller hvite hår inneholder ingen pigment og kan derfor ikke behandles.

Hvordan føles behandlingen?

De fleste beskriver et evt. ubehag som moderat og akseptabelt. Det kjennes som en kortvarig, varm smerte, som når et strikk treffer huden. Det er ikke nødvendig med smertestillende.

Hva kan man forvente seg etter behandlingen?

Hårsekkene blir som nevnt ødelagt av varmen, men hårene forblir i håresekkene en tid fremover. Det normale er at hårene faller ut etter 1-3 uker. I denne perioden kan det se ut som om hårene “vokser”, men i realiteten blir hårene gradvis støtt ut fra hårsekken. Man skal ikke nappe eller vokse hårene i denne perioden, men man kan barbere seg, eller vente til hårene faller ut av seg selv.

Er det bivirkninger knyttet til behandlingen?

Huden kan bli betydelig rød like etter behandling, men dette avtar vanligvis etter et par timer. De fleste har ikke bivirkninger eller unormale hudreaksjoner. Det er viktig å unngå soleksponering i det behandlede området i en måned før og en måned etter behandling, eller bruke høy solfaktor (blokk) for å unngå solskader.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Det er kun hår i vekstfasen som er mottakelig for behandlingen. Hår som er hvilefasen under behandlingen blir ikke påvirket av lyset. Det er derfor snakk om en gradvis reduksjon av hårene og flere behandlinger må til.
Behandlingen kan gjøres hver 3-8 uke, avhengig av hvilket område på kroppen som blir behandlet. Antall behandlinger som må til for et maksimalt resultat er individuelt, men det vanlige er 6-8 behandlinger.

flere behandlinger på overleppe / hake enn på legg / bikinilinje = bedre enn

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen kan vare fra ca. 15 minutter til 1-2 timer avhengig av hvor på kroppen man skal behandle.

Se priser på hårfjerning med laser her!

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn