Blodkarbehandling Bergen

Blodkarbehandling

Couprose, Rosacea, Spider Naevi (blodkar som ser ut som et edderkoppnett), og fødselsmerker er blodkar som kan behandles med IPL.

Hvordan virker IPL behandling på blodkar?
IPL systemet utløser presise, kontrollerte og sterke pulser av filtrert lys som blir absorbert av blodkaret og varmer det opp slik at det ødelegges. Etter behandling koagulerer blodet i karet og blir reabsorbert av kroppen. Blodet finner seg nye veier. Noen blodkar forsvinner med det samme, andre blir grå eller blålige en tid etter behandling før de forsvinner.

Hvordan blir behandlingen utført?
Du vil bli bedt om å ta på deg våre spesialbriller for å beskytte øynene mot lyset. Et lag med kjølende gelé blir smurt på det aktuelle område, for å lede lyset mot huden og for å gjøre behandlingen så komfortabel som mulig.
Lysapplikatoren blir plassert mot huden og et kort lysglimt blir utløst. Denne prosessen blir repetert til hele området er ferdigbehandlet. Da huden ofte er rød etter behandling, avkjøler man området og tar på en helende aloe vera gelé til slutt.

Hvem egner seg for behandling?
Jo lysere hud, jo lettere er det å behandle. Den beste responsen sees på de små overfladiske karene (couprose ), Spider Naevi (årer som ser ut som et edderkoppnett ) og på Rosacea. Områder med skadet hud (f.eks betente områder eller sår) må være fullstendig helet før behandling.

Hvordan kjennes behandlingen?
Kunder beskriver et evt. ubehag som moderat og akseptabelt. Det er ikke nødvendig med smertestillende.

Er det bivirkninger knyttet til behandlingen?
Rødhet, varmefølese og også noe hevelse er normalt etter behandlingen. I sjednere tilfeller kan også blåmerker oppstå, men disse forsvinner gradvis over 10-14 dager. Det er viktig å unngå soleksponering i en måned før og en måned etter behandling, eller bruke solkrem med høy faktor (blokk), for å unngå solskader.

Hvor lenge varer behandlingen?
En behandling varer fra 15-45 minutter, avhengig av type skade og størrelse på området.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?
Antallet behandlinger vil variere individuelt, men et sted mellom 1-5 behandlinger er nødvendig for et maksimalt resultat. Behandlingen kan gjøres hver 4-6 uke.

Se priser her!

Eksempel på før og etter behandling:
   

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Injeksjoner

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn