Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

LPG-bindevevsmassasje Bergen

LPG-bindevevsmassasje

Selv med trening og dietter vil kroppen lagre fett på visse områder.
Nå er det mulig, uten kirurgiske inngrep, og med et begrenset antall behandlinger, å få en ny figur – med et resultat som varer lengre.

Hva er Endermologi/LPG?

Endermologi/LPG er en behandlingsmetode som gir en dyp bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Behandlingen utføres ved at terapeuten benytter et massasjehode som masserer et avgrenset område, eller hele kroppen, med en kombinasjon av en roterende rull, en mekanisk klaff og vakuum.

LPG-massasje gir økt blodsirkulasjon, økt stoffskifte og dermed økt fettforbrenning. LPG-massasje forbedrer også lymfesirkulasjonen slik at avfallsstoffer, toxiner og overflødig væske blir drenert. Endermologi former kroppen, strammer opp huden og reduserer fettvev og cellulitter.

Endermologi er i dag den eneste massasjemetode som effektivt reduserer cellulitter. Behandlingen varer opptil 40 minutter og man kan behandle et definert område eller hele kroppen. LPG kan benyttes både for ansikt og kropp.

massasjehode brukt til figurforming og bindevevsmassasje med LPG
Massasjehode som benyttes under behandlingen

Hva kan oppnås med behandlingen?

LPG Alliance er meget effektivt for kvinner og menn som vil redusere fettansamlinger som ikke lar seg fjerne ved fysisk trening, mosjon og diett. I tillegg bidrar behandlingen til:

  • Reduksjon av cellulitter
  • Strammer opp huden
  • Former figuren
  • Reduserer arrdannelse
  • Lymfedrenerende
  • Økt blodsirkulasjon
  • Demper muskelspenninger

Figurforming oppnås ved at bindevevsmassasjen gir opptil 70 % forbedret lipolyse, noe som gir sunnere, glattere og mer elastisk hud og en mer definert figur. LPG behandlingen kan også benyttes ved muskelsmerter og ved opphopning av væske i kroppen.


Ønsker du å vite mer om hva figurforming er og hva vi kan gjøre for å hjelpe deg med dette?
Avtal en gratis konsultasjonstime med oss i dag – fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt.
[wpforms id=»1299″]

Hvordan føles behandlingen?

Behandlingen skal ikke være vond for kunden, men kjennes behagelig.
Den nye Alliance maskinen bidrar også til det ved at huden blir analysert og styrken tilpasses kundens hudkvalitet på de ulike områdene det jobbes med.
De fleste kundene føler seg avslappet, og får et energi-kick etter behandlingen. Noen kan også føle seg trette, da det er en del prosesser som settes i gang i kroppen. Det er viktig å drikke mye vann i behandlingsperioden da lymfesystemet stimuleres og skiller ut mer avfallsstoffer enn ellers.

Hvor lenge varer behandlingen og når vises resultater?

Behandlingen varer i opptil 40 minutter, hvor man enten fokuserer på problemområdene, eller hele kroppen.
Resultatet av behandlingene vil alltid variere fra kunde til kunde, og hvordan utgangspunktet var, men kan vises etter 2-3 behandlinger. Ca 12-15 ganger anbefales for et optimalt resultat.


Hvor lenge varer resultatet?

Metoden gir langvarige forandringer i vevet dersom kunden fortsetter med vedlikeholdsbehandlinger etter endt kur. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis også resultatet.

LPG er en anerkjent behandlingsmetode

Effekten er dokumentert gjennom studier ved flere universiteter og forskningsinstitusjoner. LPG Alliance Medical Premium er godkjent av FDA ( Food and Drug Administration), og anerkjent på grunn av sin dokumenterte effekt ved behandling av cellulitter. Se www.endermologie.com for mer informasjon og medisinske studier.

Vi er en av få i Norge som har maskinen LPG Cellu M6® Alliance, som med avansert teknologi gir en flerdimensjonell og optimisert mobilisering av vev. Med denne kan vi sette presise innstillinger som gir en personlig og effektiv behandling, og som kan tilpasses til alle typer hudvev.


Ønsker du å vite mer om hva figurforming er og hva vi kan gjøre for å hjelpe deg med dette?

Avtal en gratis konsultasjonstime med oss i dag – fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt.
[wpforms id=»1299″]

 

Har du spørsmål eller ønsker en gratis konsultasjon?
Ta kontakt med oss.

Ekspertise i Hudpleie

Vår erfaring og kunnskap i hudpleieindustrien gjør oss til en pålitelig partner for alle dine hudpleiebehov.

Personlig Tilpassede Behandlinger

Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter oss kun av produkter av høyeste kvalitet i våre behandlinger. Dette sikrer ikke bare effektive resultater, men også en luksuriøs opplevelse.

Kundeservice i Verdensklasse

Vår forpliktelse til utmerket kundeservice betyr at vi alltid er her for å støtte deg, fra din første konsultasjon til etterbehandling og oppfølging.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon:
55 20 25 70 / 916 41 633

Flere behandlinger

Ansiktsbehandlinger

IPL Lys- og laserbehandling

Figurforming

Spabehandlinger

Vipper og bryn