Aqua Gold

Hva er Aqua Gold ® Fine Touch ™ ?

Aqua Gold ® ampulle infusjon er det nyeste innen medisinsk hudpleie.
Ampullen har nanotynne nåler som er belagt med 24 karat gull, som gjør nålene kompatible med huden vår slik at næringsstoffene vi blander i ampullen lettere blir infusert i huden din.
Behandlingen kalles ofte «The Golden Cocktail» eller «The botox facial» og er desidert det hotteste fra L.A., hvor en rekke kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I Aqua Gold ® ampullen blander vi en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, mineraler, micro-næringsstoffer, litt botox og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget.

Hva gjør Aqua Gold ® Fine Touch ™ ?

– Gir en fantastisk glød og revitalisering av huden.
– Reduserer fine linjer og rynker.
– Minsker porer.
– Forebygger akne.
– Forebygger milier (harde hvite talg klumper i ansiktet).
– Forebygger ansikts svette.
– Reparerer og reduserer solskader og pigmenteringer.
– Gir en “plumping-effekt”.

– Vi kan jobbe med bl.a. glød og fukt, akne og rosacea, livløs og gusten hud samt gi en flott red carpet treatment.

Hvem kan ikke behandles med Aqua Gold ®?

Gravide og ammende skal ikke behandles med Aqua Gold ®.
Har du betent akne, åpne sår, infeksjon i huden eller andre aktive hudproblem, skal du heller ikke behandles med Aqua Gold ®.

Infusere botox i huden, vil man se «rar» ut etter dette?

Nei, ved denne behandlingen påvirkes ingen av dine store muskler. Ved å infusere botox overfladisk i huden vil fine linjer mykne, rødhet som følge av eks. rosacea bli mindre, svettekjertlene i ansiktet vil minske produksjonen, og talgproduksjonen vil avta, noe som forbedrer akne i stor grad. Vi jobber kun med det øverste hudlaget.